Det finstilta

Hållbar jord & växt SWE AB

Det finstilta

Certifikat:

Stine Hvidtfeldt Svendsen är utbildad trädgårdsmästare och har en 3,5 års trädgårdsmästarutbildning från Danmark. Hon har certifikat på: Motorsåg A+B, gasbrännare med gasol/heta arbeten, röjsåg, arbete vid vägen och hiss.
Kurs i kompost, mikroskopi och permakultur.

F-skatt:

Företaget är godkänt för F-skatt.

Försäkring:

Företaget är försäkrat.

Kontakt:

Hållbar jord & växt SWE AB
Dahliavägen 23
218 34 Bunkeflostrand
Tel: 0720110049
Mejl: in**@ha**********.se

Moms:

Företaget är registrerat för moms och som arbetsgivare.

Org. nr.:

559454-5161

Personuppgifter GDPR:

Företaget behandlar alla dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen/General Data Protection Regulation (GDPR). Du kan kontakta oss med begäran om att få tillgång till den registrerade information som vi har om dig, och du har rätten att, när som helst, återkalla ditt samtycke till att vi behandlar de uppgifter som du har lämnat till oss. En sådan begäran görs skriftligen till oss.

RUTavdrag:

Läs den exakta informationen om RUTavdrag på skatteverkets hemsida här

Eventuellt uteblivet rutavdrag från Skatteverket efterdebiteras kunden.

Snöröjning:

Vid snöröjning använder vi endast snöskyffel och halkstopp /grus utan salt , då salt är en skadlig faktor för djur, växter och grundvattnet. Uppdraget utförs säkert och professionelt och om det mot förmodan skulle hända en olycka, är det kundens ansvar. 

Styrelsen har sitt säte i:

Malmö.

Tillförda produkter:

Vi använder oss av de senaste kompostmetoderna. Det är de säkraste metoderna mot ogräsfrön, smittoämnen, skadedjur och giftiga ämnen. För alla komposter genomför vi flera analyser med mikroskop för att säkerställa en bra produkt. Vi kan dock inte garantera något 100% och frånskriver oss därför ansvaret för alla produkter vi tillför hos kunden. 

Det kan ta tid för komposten att falla till rätta i jorden, så synliga resultat får förväntas över tid och i vissa fall efter flera behandlingar.

Webbplatsens innehåll:

Allt innehåll, såsom texter, fotografier och illustrationer tillhör Hållbar jord & växt SWE AB om inte annat anges. Innehållet får ej kopieras eller användas utan efterfrågat tillstånd.